Zoeken naar hulpmiddelen ouderen

hulpmiddelen ouderen
 
Hulpmiddelen continentie.
De Module Continentie Hulpmiddelen richt zich op cliënten die gebruik gaan maken van continentiehulpmiddelen opgedeeld in drie groepen: zelfzorg, eerste lijn en tweede lijn. Het gaat daarbij om mensen die last hebben van urine of fecale continentieproblemen, neurologische aandoeningen en om fragiele ouderen, cognitief kwetsbare cliënten en cliënten die terminaal zijn.
alarm voor ouderen
Hulpmiddelen bij lopen.
Om toch zo lang mogelijk zelfstandig te zijn en mobiliteit en autonomie in het dagelijks leven te behouden, zijn er verschillende hulpmiddelen, zoals looprekken, wandelstokken en rollatoren. Met behulp van deze hulpmiddelen blijft u mobiel, zowel thuis als buitenshuis. Ga direct naar.:
hulpmiddelen krukken
Home.
HomeCare Innovation levert kwalitatief hoogwaardige hulpmiddelen die het dagelijks leven in en om het huis vergemakkelijken. HomeCare Innovation bv zet zich in voor het welzijn van mensen met een functie of mobiliteitsbeperking; zoals ouderen en gehandicapten. Ons innovatieve assortiment bestaat uit diverse kwalitatief hoogwaardige hulpmiddelen die het dagelijks leven in en om het huis vergemakkelijken.
stretchfolie
Ouderenwinkel Heuvelland Uw winkel voor hulpmiddelen, gemaks en comfortproducten.
Ouderenwinkel Heuvelland is uw winkel voor hulpmiddelen, gemaks en comfortproducten. Alles wat u nodig heeft om zelfstandig te blijven wonen vindt u in ons assortiment. Bij ons kunt u terecht voor alle soorten rollators en scootmobielen. Ook op oudere leeftijd is beweging belangrijk.
mijn eigen website maken
Ouderen hulpmiddelen Dé ouderen winkel met ouderenhulpmiddelen! Ouderen hulpmiddelen.
Met de juiste hulpmiddelen kan deze tijd enorm verlengd worden en kan de kwaliteit van leven op hoog niveau blijven. Hiernaast zorgen de hulpmiddelen van onze ouderenwinkel ervoor dat ouderen zelfstandig, langer onafhankelijk zijn en langer en comfortabeler thuis wonen.
bonbons
De zorgwinkel voor ouderen Ouderenwinkel Noordwijk.
Ouderenwinkel is een zorgwinkel voor ouderen waar de beste hulpmiddelen samenkomen met een deskundig advies. Wij bieden u een zeer breed assortiment en leveren veelal uit voorraad. Kwaliteit, betrouwbaarheid en aandacht kenmerken ons. Ouderenwinkel is gevestigd in Noordwijk, Zuid-Holland. Verzending en afhalen.
illusionist
Hulpmiddelen Careyn.
De medewerkers van de thuiszorgwinkels informeren en helpen u graag en geven u een deskundig advies op maat. Bent u op zoek naar moderne verpleegartikelen en hulpmiddelen voor revalidatie? Of artikelen die u in staat stellen zelfstandig te blijven functioneren?
magnetron
Medipoint zorg en welzijnshulpmiddelen. basket. check. twitter. facebook. youtube. linkedin. Medipoint logo. voordeel-advies. voordeel-assortiment. voordeel-vrijheid. search. caret-down. caret-down. n
Bij Medipoint kunt u hulpmiddelen lenen, huren of kopen. In onze winkels voorzien we u graag van persoonlijk advies, of bekijk het assortiment in onze webshop. Bezoek onze webshop. Kosteloos hulpmiddelen lenen? Dat doet u snel en gemakkelijk bij Medipoint.
kroonluchter

Contacteer ons