Zoeken naar passieve lift

passieve lift
 
Tillift Wikipedia.
De liften waarmee mensen volledig worden opgetild worden ook wel passieve tilliften genoemd. Deze liften worden vooral gebruikt in de thuiszorg ziekenhuizen, revalidatiecentra en verzorgingstehuizen, maar ze kunnen ook bij gehandicapten thuis worden aangelegd. Er zijn twee systemen; verrijdbare of aan het plafond gemonteerde liften.
draadlift
Tillift Hulpmiddelen Moderne-Dementiezorg.
Ten eerste het verschil tussen een actieve en passieve tillift. Bij een actieve tillift staat iemand nog op de eigen benen, maar wordt hij als het ware tot staan getrokken door de lift. Deze tilliften hebben een plateau waar betrokkene op staat.
boomstam
Toelichting hulpmiddelen Zorg in Woningen.
Grofweg kunnen we de types tilliften indelen in actieve en passieve liften. Bij een actieve lift is een bewoner gedeeltelijk actief de lift wordt ook wel een sta-lift genoemd. Bij een passieve lift is geen inzet van de bewoner vereist.
nilfisk
Tillift Alles over tilliften Domicare.
Lichtgewicht moderne tilliften met aluminium frames, betrouwbare en doorontwikkelde motoren en elektronica. Op de lift geplaatste acculader. 8cm zwenkwielen waarvan 2 beremd. Ingebouwde display / counter. Passieve tillift alu. Maximale belasting: 200 kg. Tillift A-150 F. Opvouwbare passieve tillift alu.
lijst kopen
Topergonomie Passieve tillift. Passieve tillift Topergonomie.
Molift Smart 150 is een passieve lift die eenvoudig zonder te moeten demonteren kan worden meegenomen. De Tonya is een kleurrijke passieve tillift goed geschikt voor kinderen. De Tenor is een passieve tillift met een veilig tilvermogen tot 320 kg.
koe
Tilliften in gebruik Werken met Tilliften Zorg Scholing Een compleet, kwalitatief hoogstaand scholingsaanbod.
Weet je ook hoe je transfermaterialen optimaal in kunt zetten? Hoe je een transfer voorbereid en het materiaal op de juiste wijze gebruikt? Weet jij het verschil tussen een actieve en passieve lift? En hoe je de juiste tillift kiest?
Hoe wordt een passieve lift gebruikt? United Care Products.
Een passieve lift maakt het mogelijk een cliënt in de passieve mobiliteitsklasse te verplaatsen van bijvoorbeeld bed naar rolstoel, zonder de zorgverlener fysiek te overbelasten. Door gebruik te maken van de afstandsbediening wordt middels motorische activering de tilbeweging door de tillift uitgevoerd.
Passieve tillift Hulpmiddelencentrum.
Een passieve tillift biedt met zijn uitgebreide mogelijkheden een uiterst kosteneffectieve oplossing, die niet alleen de kwaliteit van de cliëntenzorg verhoogt, maar ook de veiligheid van de zorgverlener. Door het ergonomische ontwerp en de mogelijkheden van de tillift voor het opstaan kan één zorgverlener optimale zorg verlenen bij de dagelijkse verzorging van cliënten, zoals het verplaatsen van cliënten en hulp bij toiletbezoek.

Contacteer ons