Op zoek naar passieve lift?

passieve lift
 
Tillift nodig? Vegro thuiszorgwinkel.
De XL passieve lift is geschikt als u geen stafunctie meer beschikt. De tillift wordt geleverd met één accu en één lader. Wij adviseren u de accu iedere nacht op te laden, dit komt de levensduur ten goede. Toevoegen aan verlanglijstje.
boomstamtafel
Passieve tillift Goedgebruik.
De Praktijkrichtlijnen Fysieke Belasting geven aan dat er bij een cliënt in Mobiliteitsklasse D en E een passieve lift is geïndiceerd. Aandachtspunten bij een bariatrische cliënt. De maximale belastbaarheid ligt vaak rond de 150 kg, maar check eerst altijd de gebruiksaanwijzing en het label op de tillift zelf.
preventie ziekteverzuim
Passieve Tillift bij Medipoint. basket. check. twitter. facebook. youtube. linkedin. Medipoint logo. voordeel-advies. voordeel-assortiment. voordeel-vrijheid. search. caret-down. no-image.
Toilet en badkamer. Gebruiksaanwijzing Passieve Tillift. Werken met een lift moet geleerd worden. Ga niet experimenteren maar neem samen met de wijkverpleegkundige of een ergotherapeut alle handelingen door zodat er geen valrisico voor de cliënt ontstaat. Deze handleiding dient daarna als geheugensteuntje.
instant koffiemachine
Tillift.nl Passieve tillift.
Het veilig gebruik van een passieve lift is belangrijk, daarom verwijzen u ook graag door naar deze extra informatie en adviseren wij u altijd een ergotherapeut te betrekken bij uw persoonlijke situatie. De ergotherapeut kan samen met u beoordelen welke lichaamsondersteuning geschikt is en of een plafondlift praktischer voor u zou zijn.
grindmatten met antiworteldoek
Passieve tilliften.
De transfers met de passieve tillift gebeuren vaak vanuit of naar bed, rolstoel, toilet of andere hulpmiddelen zoals douchebrancards en douchestoelen. De zorgvrager zit of ligt tijdens de transfer met een passieve tillift in een tilband. Ergocare heeft passieve tilliften met twee-puntsjukken en elektrische kanteljukken.
Wat is het verschil tussen een actieve en passieve lift? United Care Products.
Wat is het verschil tussen een actieve en passieve lift? Wat is het verschil tussen een actieve en passieve lift? Een actieve lift ook wel stalift genoemd ondersteunt de zorgvrager tijdens het opstaan, een passieve lift ook wel tillift genoemd tilt de zorgvrager volledig op.
Passieve Tillift Til en Transferhulpmiddelen.
Quinty passieve tillift. Wendy passieve tillift. Maxi Move passieve tillift. Maxi Twin passieve tillift. Curve passieve tillift. Esense Curve passieve tillift. Maxi Twin Compact passieve tillift. Line passieve tillift. Esense Line passieve tillift. Line passieve tillift. Esense Line passieve tillift.
Mobiele tilliften.
De passieve tillift is ontworpen voor zorgvragers welke zelf niet actief kunnen participeren tijdens een transfer. De transfers met de passieve tillift gebeuren vaak vanuit of naar bed, rolstoel of toilet. De zorgvrager zit of ligt tijdens de transfer met een passieve tillift in een tilband.

Contacteer ons