Meer resultaten voor douchebrancard

douchebrancard
 
Douchebrancard Domicare.
Domicare levert een ruim assortiment douchebrancards. Op onze site treft u slechts een beknopt overzicht van ons gehele programma. Vindt u het product waarna u op zoek bent niet op onze site? Neem dan s.v.p. contact op met één van onze adviseurs, we zijn u graag van dienst!
aankleedtafel
Douchebrancard kopen? Vegro thuiszorgwinkel.
Een douchebrancard wordt gebruikt om mensen te wassen. Vooral wanneer iemand moeite heeft met staan, is een douchebrancard een uitkomst. De patiënt ligt rustig en comfortabel op de buik of rug, het water gaat door het matras heen en wordt naar een hoek gedreven waar het water kan worden afgevoerd.
Bureau
Douchebrancards Doove Care Groep.
Speciaal aan deze douchebrancard is de optie om het ligvlak volledig vertikaal te kunnen kantelen, hetgeen schoonmaken eenvoudig maakt. Verder is de douchebrancard voorzien van zijhekken die eenvoudig neerklapbaar zijn en vier wielen met een doorsnede van 125, cm met centrale rem.
borduurpakket
Douchebrancards Douche en toilethulpmiddelen.
Medux biedt met verschillende merken haar producten en diensten aan richting consumenten en professionals in de zorg. Overkoepelend doel is om een positieve bijdrage te leveren aan de zelfstandigheid, verzorging en levensvreugde van mensen met een functiebeperking. Tot Medux behoren.:
Montessori
Douchebrancards Tweedehandshulpmiddelen.
1.575, 00 Bestellen. Douchebrancard Mattias Wandmontage nieuw. Voor 1300: besteld doorgaans binnen 4-6 weken in huis. Binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Onze klantservice is elke werkdag tot 1630: uur bereikbaar. 1.935, 00 Bestellen. Douchebrancard TR Care 2000 3847 175 cm.
outplacement amsterdam
Hydraulische douchebrancard Marina Lopital NL.
Timo Douchestoel 6034. Timo Douche-Toiletstoel 6035. Timo Douche-Toiletstoel 6036. Cleo Douchestoel zelfbeweger 6040. Cleo Douche-Toiletstoel zelfbeweger 6050. Toiletemmers en Ondersteken. Hydraulische douchebrancard Marina. Elektrische douchebrancard Marina. Douchebrancard Sirocco met muurbevestiging. Hydraulische douchebrancard Amfora. Elektrische douchebrancard Amfora. Elektrische Amfora Douchebrancard met muurbevestiging.
Douchebrancard Vilans Hulpmiddelenwijzer.
Met een douchebrancard kunt u liggend heen en terug naar de douche worden gereden. U blijft ook liggen onder de douche omdat u niet langdurig kunt zitten. Hoe werkt het? U ligt of u laat iemand plaatsnemen op de douchebrancard.

Contacteer ons