Meer resultaten voor return tillift

return tillift
 
Transferhulpmiddel ReTurn transferplatform Medipoint.nl.
Het is ook een revalidatie hulpmiddel. Bij zorgvragers met een sta-functie maar niet kunnen lopen stimuleert ReTurn het natuurlijke bewegingspatroon en versterkt bepaalde spiergroepen. Kenmerken van ReTurn. De ladder van de opstabeugel biedt meerdere mogelijkheden tot vastgrijpen.; Geschikt voor zorgvragers met een maximaal gewicht van 150 kg.;
social return on investment voorbeeld
Doove Care Groep.
Sorteren van producten binnen de productgroep. Zeer lichte en flexibele actieve tillift van aluminium. Zeer lichte en flexibele passieve tillift van aluminium. Plafondlift met rails die geïntegreerd worden in systeemplafond. Vrijstaande mobiele plafondlift. Transferhulpmiddel met ondersteunende functie. Ondersteunt bij het opstaan en tijdens transfers.
epoxy boomstamtafel
Til en transfer Breed aanbod hulpmiddelen bij Harting-Bank.
Til en Transferhulpmiddelen. Til en Transferhulpmiddelen. BAS ProLine actieve tillift. Esense Rise actieve tillift. James III actieve tillift. Jamy 1 actieve tillift. Rise actieve tillift. Sara Plus actieve tillift. Sara 3000 actieve tillift. Smove actieve tillift. Smove TouchMove actieve tillift.
conversie optimalisatie
For bariatric users Handicare Nederland.
Voor zwaardere zorgvragers met een maximum gewicht van 205 kg. Complementeert de ReTurn. Compenseert bij zwakke benen en biedt extra support. Voor zit-naar-stand en sta training in combinatie met RiseUp600EE. Een mobiele tillift aangepast voor veilig en gemakkelijk tillen van zorgvragers tot en met 230 kg.
partytent
Return Doove Care Groep.
De Return kan perfect gebruikt worden voor revalidatie en om cliënten te activeren. De Return manoeuvreert buitengewoon goed, zelfs met zwaardere cliënten en draagt zorg voor een veilige en actieve transfer. Als accessoire kan de Return Belt worden gebruikt om het opstaan te vergemakkelijken.

Contacteer ons