Meer resultaten voor soorten tilliften

soorten tilliften
 
Tillift.nl Passieve tillift.
Tillift.nl is opgezet om onduidelijkheden weg te nemen en toekomstige gebruikers van allerlei soorten tilliften te helpen met hun vragen. U kunt hierdoor bijvoorbeeld een weloverwogen keuze maken tussen een tillift of een plafondlift. Stel ons uw vragen en wij ondersteunen u graag!
beveiligingscamera
Actieve tillift stalift Vilans Hulpmiddelenwijzer.
U kunt een beetje zelfstandig zitten en in ieder geval op één been staan. U kunt ook uw armen en schouders gebruiken. Er zijn veel soorten tilliften op de markt. Schakel een deskundige bijvoorbeeld ergotherapeut in om de juiste keuze te maken.
epoxy boomstamtafel
Tilliften Specialist in plafondtilliften Ergocare.
Naast de plafondtilliften levert Ergocare ook mobiele tilliften van Guldmann. Ergocare biedt twee soorten mobiele tilliften: passieve tilliften voor zorgvragers zonder actieve sta-functie en actieve tilliften voor zorgvragers met een actieve sta-functie. De actieve tilliften kunnen ook ingezet worden om de sta-functie te trainen.
zelfreinigende kattenbak
Tillift Alles over tilliften Domicare.
Het tilliftsysteem kan bestaan uit rechte rails, eventueel gecombineerd met verschillende soorten bochten en rotondes en tilliften. Met het ontwerp van een mono tilsysteem dient zorgvuldig rekening te worden gehouden met de inrichting van de ruimte en alle uit te voeren tilhandelingen.
schilderijlijst kopen
Actieve en Passieve Tilliften Informatie en Advies.
Een transferhulpmiddel dat vaak gebruikt wordt in verpleeghuizen en revalidatiecentra is de tillift of soms ook wel stalift genoemd. De tillift maakt het voor de verzorging en de hulpverleners een stuk makkelijker om een cliënt te verzorgen. Er zijn twee soorten tilliften.:
outplacement amsterdam
Mobiele tilliften, vrijblijvend advies voor de beste tiloplossingen.
De transfers met de passieve tillift gebeuren vaak vanuit of naar bed, rolstoel of toilet. De zorgvrager zit of ligt tijdens de transfer met een passieve tillift in een tilband. meer over Passieve tilliften. Toepassingen van de Ergocare mobiele tilliften.
benzine
Tillift.
Een tillift helpt uw verzorger bij het tillen. Zo voorkomt u overbelasting van uw verzorger. Er zijn actieve en passieve tilliften. Een actieve tillift ondersteunt u bij het opstaan of verplaatsen. U moet zelf voldoende kracht hebben om actief mee te werken.
Een tillift; wat is het en welke soorten zijn er? Week van de gezondheid.
Een tillift; wat is het en welke soorten zijn er? admin september 27, 2017 Gezondheid. Een tillift is een hulpmiddel voor mensen die niet tot nauwelijks kunnen lopen en staan. Het hulpmiddel wordt gebruikt om mensen over te plaatsen naar een bed of bijvoorbeeld een rolstoel. Er zijn verschillende tilliften met verschillende functies. Zo zijn er statische tilliften die op één plek blijven staan en zijn er verrijdbare tilliften.

Contacteer ons