Op zoek naar mobiele tillift?

mobiele tillift
 
Tilliften MSC Mierlo.
Wendbare tillift; kan van de grond tillen, met electrisch kanteljuk. tot 130 kg. Sunlift 150 E. James Actieve Tillift. De James is een actieve sta-lift die de natuurlijke opstabeweging nabootst. Deze tillift voelt zeer comfortabel in gebruik en geeft een veilig gevoel.
beveiligingscamera buiten
Doove Care Groep.
Zeer lichte en flexibele actieve tillift van aluminium. Zeer lichte en flexibele passieve tillift van aluminium. Plafondlift met rails die geïntegreerd worden in systeemplafond. Vrijstaande mobiele plafondlift. Transferhulpmiddel met ondersteunende functie. Ondersteunt bij het opstaan en tijdens transfers. Glijzeil voor zijwaartse transfers.
lijstenmakerij
plafondlift passieve tillift opvouwbare tillift.
Tillift model Maxi met een ingebouwd draaioog. Zeer flexibel en praktisch in te zetten mobiele tillift voor tilband of tilbeugel. De vernieuwde opvouwbare tillift Pronk ergo B.V. De vernieuwde opvouwbare tillift. Home Laatste nieuws De vernieuwde opvouwbare tillift. De vernieuwde opvouwbare tillift.
Emmen
Passieve tillift Vilans Hulpmiddelenwijzer.
Beroerte CVA 404 Dwarslaesie 198 Hartklachten 106 In en uit bad gaan 22 In en uit bad gaan 10 In en uit bed gaan 26 In en uit bed gaan 12 Kinderen 318 Mantelzorgers 292 Obesitas 72 Opstaan en gaan zitten op het toilet 28 Overschuiven 12 Overzetten met tillift 6 Overzetten met tillift 12 Reuma en artritis 476 Spierziekten 526 Verstandelijke beperking 256 Zorgprofessionals 68.
buddha to buddha ring
Tillift Alles over tilliften Domicare.
De tillift is een verbeterde versie van een beproefd concept en daardoor uiterst betrouwbaar. Bovendien wordt de plafondlift als enige in zn soort standaard geleverd met een adapter waarmee de lift handmatig volledig te bedienen is, zowel omhoog als omlaag. Obesitas tillift C-380.
vodafone
Plafond tillift Goedgebruik.
Invloed op fysieke belasting. Wanneer het manoeuvreren met een mobiele tillift te zwaar is, dus wanneer de KarVragen niet allemaal met ja beantwoord kunnen worden, brengt de plafondlift de fysieke belasting van de zorgverlener binnen de grenzen zoals aangegeven door Prakrichtlijnen Fysieke Belasting.
colloidaal zilver
Passieve tilliften Tweedehandshulpmiddelen.
Passieve Tillift Tilcentrum Lexa Wit. De passieve tillift Lexa is een wendbare tillift welke u uitermate goed kan gebruiken in de thuiszorg. De Lexa tillift is standaard voorzien van een elektrisch 4-punts tiljuk waarbij tilbanden met clips gebruikt kunnen worden.
jelger de goochelaar
Vind tillift op Marktplaats.nl.
Arjo Opera passieve tillift. Tillift passief merk arjo type opera poten spreiden electrisch bouwjaar 2002 met goede accu en lader de tillift heeft jaarlijks onderhoud gehad van arjo huntleigh. Max belasting 200 kg. De tillift ziet er nog erg netjes uit.

Contacteer ons