Meer resultaten voor tillen

tillen
 
Hoe zwaar mag ik tillen? FNV.
de draaiing van het lichaam voor, tijdens en na het tillen. is het te tillen voorwerp makkelijk of moeilijk vast te pakken. Moet je bijvoorbeeld heel vaak tillen, of je lichaam veel draaien tijdens het tillen, dan ligt het maximum een stuk lager dan 23 kilo.
google advertentie
Tillen en dragen Arboportaal.
Maar ook het tillen van lichte voorwerpen kan tot schade leiden, bijvoorbeeld door een verkeerde houding of door te vaak achter elkaar te tillen. Wie eenmaal rugklachten heeft opgelopen, komt er nog maar moeilijk vanaf, waardoor de kans op terugkeer in het aanvankelijke beroep vaak minimaal is.
seo tips
tillen WikiWoordenboek.
Geluid: tillen hulp, bestand. overgankelijk van de grond opheffen. Hij tilde zijn slapende zoontje uit zijn bedje. overgankelijk iemand tekort doen, niet geven waar hij recht op heeft. Hij doet zo aardig maar kijk uit, hij is er altijd opuit om iemand te tillen.
delonghi koffiemachine
Hoeveel mag een werknemer tillen? Arboportaal.
U bevindt zich hier: Arboportaal Onderwerpen Tillen en dragen Vraag en antwoord Hoeveel mag een werknemer tillen? Zoek binnen Arboportaal Zoek. Hoeveel mag een werknemer tillen? Hier is geen wettelijke bepaling voor, maar over het algemeen wordt aangenomen dat 23 kilo het maximum is.
google
Tillen 9 definities Encyclo.
omhoog brengen vb: we moesten de hele dag zware pakken tillen. ergens zwaar aan tillen je er bezorgd of druk over maken. Gevonden op http//www.muiswerk.nl/mowb/wordtillen.: Bij het tillen van een voorwerp moet je zorgen dat je rug zo veel mogelijk recht blijft.
Tillen en dragen Arbocatalogus Technische Groothandel.
Ongunstige werkhoudingen, zoals tillen met een gebogen of gedraaide rug, lasten laag van de grond tillen, boven schouderniveau tillen of neerzetten of ver moeten reiken, kunnen leiden tot ernstige klachten aan het lichaam. Ook het zeer regelmatig tillen en dragen van lichtere lasten kan tot klachten leiden.
Tillen en dragen, duwen en trekken Arbocatalogus.
Dat geldt ook voor de grip op het object, de hoek waarover getild wordt, met andere woorden; een zware last getild in een gunstige tilsituatie kan minder belastend zijn dan het tillen van een lichter gewicht in een ongunstige tilsituatie.
Tien regels voor verstandig tillen Voorkom rugklachten, til verstandig MKB Servicedesk.
Ook niet onbelangrijk: vertel hen over de gevolgen van verkeerd tillen. Mogelijk vindt je werknemer het niet zo passen bij zijn imago om netjes te tillen, maar als hij beseft dat zijn rug kan slijten door onverstandig tillen en het kan zorgen voor hernia of spit, zal hij zich achter de oren krabben.

Contacteer ons