Meer resultaten voor hulpmiddelen

hulpmiddelen
 
Hulpmiddelen Zvw Verzekerde zorg Zorginstituut Nederland.
De aanschaf van deze hulpmiddelen komt voor eigen rekening van de verzekerde. Hulpmiddelen worden gebruiksklaar afgeleverd. Uitgangspunt bij de hulpmiddelenzorg is dat het gaat om hulpmiddelen die goed werken functioneren. Dit betekent dat hulpmiddelen gebruiksklaar worden afgeleverd zodat de verzekerde ze meteen kan gebruiken.
krukken
Vergoeding hulpmiddelen in 2017 ZorgDirect zorgverzekering.
Ja, voor hulpmiddelenzorg heb je een voorschrift nodig. In ons Reglement Hulpmiddelen lees je per categorie hulpmiddelen welke zorgaanbieder dat voorschrift mag afgeven. In het Reglement Hulpmiddelen PDF vind je ook informatie over in welke gevallen je van tevoren schriftelijke toestemming van ons nodig hebt.
Kantoorartikelen
bol.com Home care store I Rehabilitation, tools and care for the elderly.
The English version of our website is currently in beta testing. Please note e-mails will be sent in Dutch, but you can click on a translation option. Please bear with us, we do not have it under the knee yet.
medisch koerier
Hulpmiddelen.
U bent hier. Home Hulpwijzer Hulpmiddelen. Op dit gedeelte van de website vind je verwijzingen naar informatie en websites van andere organisaties dan Borstkankervereniging Nederland BVN. Deze informatie is bedoeld om je te informeren over het aanbod van hulpmiddelen in Nederland.
hulpmiddelen autisme
Hulpmiddelen en verbandmiddelen Bekijk je vergoeding bij Bewuzt.
Én bij welke zorgaanbieders je voor deze middelen terechtkunt. Je hebt recht op hulpmiddelen en verbandmiddelen zoals beschreven in het Reglement Hulpmiddelen. Voorbeelden van hulpmiddelen zijn orthopedische schoenen, voorzieningen voor stomapatiënten, incontinentiematerialen, hulpmiddelen voor diabetes, protheses, pruiken, daisyspelers en een blindengeleidehond.
Kantoorartikelen
Vergoeding hulpmiddelen Zorgwijzer.
Kijk op de website van de zorgverzekeraar en in het reglement hulpmiddelen voor alle voorwaarden. Op de hulpmiddelenwijzer van de overheid vind je een compleet overzicht van alle hulpmiddelen en onafhankelijke en betrouwbare informatie hoe en waarvoor je hulpmiddelen kunt gebruiken, welke varianten er zijn en hoe het zit met de vergoeding.
Kantoorartikelen
Vergoeding van hulpmiddelen FBTO.
Of je hebt misschien een hoortoestel. Dit zijn hulpmiddelen. Hulpmiddelen zijn alle producten die je zelf of die je arts/therapeut gebruikt bij je behandeling. Wat krijg je vergoed? In het Reglement Hulpmiddelen lees je de voorwaarden en welke hulpmiddelen je vergoed krijgt.
ziekenhuis klompen sanita
Hulpmiddelen by 123Drogisterij.
De beste hulpmiddelen bij elkaar in 1 winkel! Niet zeker welk hulpmiddel u nodig heeft? Bel onze deskundigen en krijg gratis advies. Boven 20 euro. Bestellingen boven 20 euro krijgt u gratis thuisbezorgd. DE VEILIGSTE KEUS. U loopt geen risico. Want: niet goed geld terug. Hulpmiddelen by 123Drogisterij.
effectief communiceren tips

Contacteer ons