Resultaten voor actieve tillift

actieve tillift
 
Actieve lift stalift Goedgebruik.
De tillift moet goed te manoeuvreren zijn omdat anders de zorgverlener te zwaar belast kan worden in kleine ruimtes als douche en toilet en bij aanwezigheid van vloerbedekking. Kijk op www.zorginwoningen.nl voor de ruimte die nodig is om goed te kunnen werken met een stalift.
inbouw oven
Actieve tilliften.
De actieve tillift GLS5 wordt ingezet voor zorgvragers die ondersteuning nodig hebben bij het opstaan, maar wél zelfstandig kunnen staan en actief deel kunnen nemen aan de transfer. De transfers met de actieve tillift gebeuren vaak vanuit of naar bed, rolstoel en toilet.
instellen
Ergonomisch ontworpen actieve tillift met elektrisch aangedreven functies.
Ergonomisch ontworpen actieve tillift met elektrisch aangedreven functies. Deze actieve tillift is voorzien van de nieuwste snufjes op basis van een nieuw ArjoHuntleigh concept. De uitstekende prijs-prestatieverhouding maakt een hoogwaardige cliëntenzorg en een grotere veiligheid betaalbaar. De Sara 3000 is een actieve tillift met de nieuwste snufjes op basis van dit unieke ArjoHuntleigh concept.
Millers
Tillift.nl Actieve tillift.
De actieve tillift. De eerste van de twee groepen mobiele tilliften zijn actieve tilliften, ook wel sta-liften genoemd. Het woord zegt het al, er wordt vanuit gegaan, dat de gebruiker een beperkte sta-functie heeft en kan staan in de tillift.
Tillift ALS Centrum.
De voeten staan op een plateau dat vastzit aan de lift en de knieën komen tegen een gepolsterde kniesteun die op de lift vast zit. De actieve tillift is verrijdbaar en kan op de rem gezet worden. Voorbeeld van een actieve tillift.
Gebruiksaanwijzing actieve tillift. Verkrijgbaar bij Medipoint. basket. check. twitter. facebook. youtube. linkedin. Medipoint logo. voordeel-advies. voordeel-assortiment. voordeel-vrijheid. search. c
Toilet en badkamer. Gebruiksaanwijzing actieve tillift. Werken met een lift moet geleerd worden. Ga niet experimenteren maar neem samen met de wijkverpleegkundige of een ergotherapeut alle handelingen door zodat er geen valrisico voor de cliënt ontstaat. Deze handleiding dient daarna als geheugensteuntje.
Actieve Tillift Til en Transferhulpmiddelen.
BAS ProLine actieve tillift. Jamy 1 actieve tillift. Esense Rise actieve tillift. Rise actieve tillift. Sara 3000 actieve tillift. Sara Plus actieve tillift. MoveUp Manueel verrijdbare tillift. MoveUp TouchMove Elektrisch verrijdbare actieve lift. Smove actieve tillift. Smove TouchMove actieve tillift.
Wat is het verschil tussen een actieve en passieve lift? United Care Products.
Wat is het verschil tussen een actieve en passieve lift? Wat is het verschil tussen een actieve en passieve lift? Een actieve lift ook wel stalift genoemd ondersteunt de zorgvrager tijdens het opstaan, een passieve lift ook wel tillift genoemd tilt de zorgvrager volledig op.

Contacteer ons